Het boek is af...en nu?

Het manuscript is geschreven, geredigeerd en weer verzonden naar Boekscout. Nu is het aan de uitgeverij om hun magic te laten gebeuren, zodat het manuscript wordt omgetoverd tot een mooi boek!

Maar wij leunen nu niet achterover hoor! We zijn drukker dan ooit. Nu is het tijd om na te gaan denken over de promotie van ons boek. De verschijningsdatum is bekend en daarbij hoort eigenlijk ook een boekpresentatie. Ondanks dat we dat heel spannend vinden, gaan we ervoor.

We hebben contact gelegd met de plaatselijke bibliotheek en daar kunnen we onze boekpresentatie houden, de exacte datum is nog niet bekend, maar zodra we die weten zullen we die zeker ook delen op deze pagina.

Daarnaast denken we ook na over verdere promotie; wie hebben interesse in dit niet zo alledaagse boek? Het is een boek met zeer indrukwekkende, waargebeurde verhalen over hechtingsproblematiek. Niet alleen een aanrader voor iedereen die er mee te maken heeft in zijn of haar persoonlijke leven, maar ook voor professionals die in hun werk met hechtingsproblemen te maken krijgen. Voor intern begeleiders op scholen, leraren in het speciaal onderwijs en misschien zelfs al wel voor de leraren in opleiding.

En zo maken we heel wat lijstjes!

Ben je zelf ook geïnteresseerd in dit bijzondere boek? Op deze pagina kun je je aanmelden voor de promotiemail. En wees gerust, dit zal een eenmalig mailing zijn en gaat alleen over dit boek!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



Kaarten voor de boekpresentatie

Boekpresentatie

Het boek is af...en nu?

Hoera! De verschijningsdatum is bekend!